Aanvraag Verwijzing op Startpagina


Algemene Informatie en Kosten

Door het invullen en verzenden van dit formulier plaatsen wij op de startpagina van Loonbedrijf.be een directe verwijzing naar uw website middels een knop met uw logo enof bedrijfsnaam. Deze verwijzingsknop is voor bezoekers van Loonbedrijf.be continue zichtbaar (in de linker- of rechter kolom). Door deze positionering zal uw website veel sneller de aandacht trekken van websurfers en potentiŽle klanten! U profiteert daarbij van het feit dat Loonbedrijf.be dagelijks veel bezoekers trekt die in uw doelgroep vallen.

U dient op dit formulier het juiste internet adres in te vullen waarnaar wij dienen door te verwijzen. Verder verzoeken we u om separaat uw bedrijfslogo per e-mail naar ons toe te zenden, zodat wij dat kunnen verwerken in de verwijzigingsknop. Eventueel kunt u bij opmerkingen aangeven waar wij dat logo mogelijk van internet kunnen downloaden of wanneer u dat ons per post wenst toe te sturen.

De kosten van een verwijzingsknop op de startpagina bedragen € 50.00 (EURO) per 6 maanden. Dit bedrag is exculsief BTW. Deze advertentiekosten dienen vooraf te worden voldaan: hiertoe sturen wij u een factuur.

U dient hieronder de juiste gegevens in te vullen. De velden met een "*" zijn verplicht. Na het indrukken van de knop "CONTROLEREN" zal een automatische controle van de gegevens plaatsvinden, waarna de ingevoerde gegevens nogmaals worden getoond en waarna u definitief uw aanvraag/bestelling kunt doorgeven.Bedrijfsgegevens

NAW Gegevens

* Bedrijfsnaam:
* Adres:
* Postcode, Plaats en Land:
Telefoon:
Fax:
Mobiel Nummer:
E-mail:
Contactpersoon:

Financiële Gegevens

Bankrekening Nummer:
Banknaam:
BTW Nummer:

Instellingsgegevens

* Plaatsingsperiode:
* Te verwijzen naar web-pagina:
Opmerkingen:Opmerkingen

Wij verzoeken u om met deze aanvraag, per e-mail ook uw bedrijfslogo te sturen naar de website beheerder zodat wij uw logo kunnen verwerken in de knop op onze startpagina die direct naar uw website verwijst.