Bestelling Visitekaart met Fotoalbum


Algemene Informatie en Kosten

Door het invullen en verzenden van dit formulier maken wij op Loonbedrijf.be een visitekaart met fotoalbum voor u aan. Met de -alleen aan u bekend gemaakte- gebruikerscode met wachtwoord, kunt u zelf op eenvoudige wijze een presentatie van uw bedrijf samenstellen door het toevoegen van tekst met foto's van bijvoorbeeld uw machinepark en of de verschillende diensten die u aanbiedt. U kunt ook op ieder gewenst moment uw visitekaart met fotoalbum aanpassen zodat u bezoekers up-to-date op de hoogte kunt houden van nieuw aangeschaft materiaal enof nieuwe diensten. Een demo van een visitekaart met fotoalbum vindt u hier.

Uw visitekaart met fotoalbum heeft de beschikking over een disk-ruimte van maximaal 25 MB. Indien u meer ruimte wenst, zijn er, afhankelijk van de benodigde extra ruimte, meerkosten verbonden aan uw abonnement. Deze kosten zullen door Loonbedrijf.be worden vastgesteld.

Standaard worden visitekaartjes die voldoen aan een door een bezoeker opgegeven zoekopdracht, door de zoekmachine van Loonbedrijf.be altijd bovenaan in de resultatenlijst van de zoekopdracht geplaatst. Door deze positionering zal uw visitekaart veel sneller de aandacht trekken van potentiŽle klanten! U profiteert daarbij van het feit dat Loonbedrijf.be dagelijks veel bezoekers trekt die in uw doelgroep vallen. Dit kunt u overigens ook zelf in de gaten houden: uw visitekaart toont namelijk standaard hoe vaak deze reeds is bekeken!

Voor het inloggen op uw visitekaart met fotoalbum ontvangt u per post een gebruikerscode met wachtwoord. U verkrijgt daarbij ook de internet-verwijzing waarmee uw visitekaart met fotoalbum rechtstreeks is te naderen. Deze link kunt u bijvoorbeeld gebruiken als verwijzing in advertentie's of op uw brief/factuurpapier naar uw visitekaart op internet (als u bijvoorbeeld verder niet over een website beschikt).

De abonnementskosten van een visitekaart met fotoalbum bedragen € 60.00 (EURO) per jaar. Dit bedrag is exculsief BTW. De abonnementskosten dienen vooraf te worden voldaan: hiertoe sturen wij u een factuur.

Het abonnement heeft een looptijd voor onbepaalde tijd en tenminste tot en met het einde van de lopende periode. Opzegging kan uitsluitend schriftelijk en dient uiterlijk één maand voor het begin van een nieuwe periode (jaar) te geschieden (dus wanneer u vandaag aanmeldt dient u op te zeggen vůůr 17-12-20022).

Tenslotte: indien u vermoedt dat het opzetten van zo'n visitekaart met fotoalbum voor u te ingewikkeld is, kunnen wij dat voor u verzorgen tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. Het materiaal (bijvoorbeeld foto's) kunt u dan eventueel ook per post naar ons toesturen. Informeer naar de kosten van deze mogelijkheid door het verzenden van een e-mail naar info@loonbedrijf.be waarin u aangeeft om hoeveel foto's het zal gaan en of deze digitaal kunnen worden aangeleverd of dat wij deze nog voor u moeten inscannen.Bedrijfsgegevens

NAW Gegevens

* Bedrijfsnaam:
* Adres:
* Postcode, Plaats en Land:
Telefoon:
Fax:
Mobiel Nummer:
E-mail:
Contactpersoon:

Financiële Gegevens

Bankrekening Nummer:
Banknaam:
BTW Nummer:

Instellingsgegevens

* Naam Visitekaart/album:
Opmerkingen:Opmerkingen

Bij 'Naam Visitekaart/album' dient u exact de bedrijfsnaam in te vullen die wij als titel moeten gebruiken voor u visitekaart. Na het invullen en versturen van deze bestelling krijgt u van ons per post toegestuurd de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u tekst en foto's kunt toevoegen aan u visitekaart met fotoalbum (en ook per e-mail als u een E-mail adres invult).